Endüstri Mühendisliği 2. ve 3. Mezuniyet Töreni

27.09.2021

Türk-Alman Üniversitesi 2019-2020 ve 2020-2021 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni 23 Eylül 2021 günü akademik ve idari personel, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben başlayan törende, üniversite koordinatörümüz Prof. Dr. İzzet Furgaç, dekan vekilimiz Prof. Dr. Gökhan Yavuz,  bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Damla Durak Uşar, bölüm koordinatörümüz Prof. Dr. Günther Seliger ve 2021 bölüm birincimiz İsa Musa mezun öğrenciler ve ailelerine hitaben konuşmalarını sundular.

Öğrencilerinin mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören, tebrik belgelerinin takdimi, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizlerin gururu olan mezun öğrencilerimize Endüstri Mühendisliği ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Mezuniyet törenini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.