‘Dijital Dönüşümde ERP’nin Yeri’ Semineri

7 Kasım Perşembe günü saat 10:00-11:30 arasında Üniversitemiz Fakülteler Binası 1B-04 sınıfında abas ERP Proje Yöneticisi Sayın İnanç Elbizim tarafından ‘Dijital Dönüşümde ERP’nin Yeri’ semineri gerçekleştirilecektir.

“Dijital Dönüşüm Yönetimi” dersi konuklarını ağırlamaya devam ediyor!

Doç. Dr. Dilek Kurt, Endüstri Mühendisliği Bölümünde verdiği Dijital Dönüşüm Yönetimi dersinde öğrencilerini dijital dönüşüm uzmanları ile buluşturmaya ve interaktif bir ortamda konuyu tartışmaya açmaya devam ediyor.

Muharrem Gezer'i Ağırladık

Doç.Dr. Dilek Kurt tarafından Bölümümüzde verilen Dijital Dönüşüm Yönetimi dersi kapsamında 3 Ekim Perşembe günü, Kurumsal Dijital Dönüşüm Merkezi Kurucusu sayın Muharrem Gezer konuk edildi. Dijital teknolojiler, dijital yetkinlikler, akıllı fabrikalar ve mühendislerin geleceği gibi önemli konuları içeren konuşma öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

İLK MEZUNLARIMIZI VERDİK!

Türk-Alman Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 3 Temmuz 2019 günü Rektör Prof. Dr. Halil Akkanat, Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM TRENDLERİ kitabı yayımlandı

TAU Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Dilek Kurt'un TAU İİBF Dekanı Prof.Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu ve İİBF Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Müge Klein ile birlikte editörlüğünü üstlenmiş olduğu "Dijital Dönüşüm Trendleri” kitabı Filiz kitabevi tarafından yayımlanmıştır.

Tebrikler!

Bölümümüz araştırma görevlilerinden Fatma Sena Karal, 14 Haziran 2019 tarihinde "Dijital Dönüşümün Proje Yöneticilerinin Yetkinlikleri Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" başlıklı tezinin savunmasını gerçekleştirerek İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde yapmakta olduğu yüksek lisans programını başarıyla tamamlamıştır.

Bira Dağıtım Oyunu

Endüstri Mühendisliği 3.Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Lojistik Yönetimi ve Teknolojileri dersi kapsamında Beer Distribution Game, “Bira Dağıtım Oyunu” olarak Türkçeye çevrilen ve dört katılımcılı bir tedarik zincirinin simülasyonu olan bu oyunu oynadık.