"Blockchain and Supply Chain Logistics. Evolutionary Case Studies" kitabı yayınlandı

Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yaşanur Kayıkcı'nın...

‘Dijital Dönüşümde ERP’nin Yeri’ Semineri

7 Kasım Perşembe günü saat 10:00-11:30 arasında Üniversitemiz Fakülteler Binası 1B-04 sınıfında abas ERP Proje Yöneticisi Sayın İnanç Elbizim tarafından ‘Dijital Dönüşümde ERP’nin Yeri’ semineri gerçekleştirilecektir.

İLK MEZUNLARIMIZI VERDİK!

Türk-Alman Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 3 Temmuz 2019 günü Rektör Prof. Dr. Halil Akkanat, Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bira Dağıtım Oyunu

Endüstri Mühendisliği 3.Sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Lojistik Yönetimi ve Teknolojileri dersi kapsamında Beer Distribution Game, “Bira Dağıtım Oyunu” olarak Türkçeye çevrilen ve dört katılımcılı bir tedarik zincirinin simülasyonu olan bu oyunu oynadık.