"Blockchain and Supply Chain Logistics. Evolutionary Case Studies" kitabı yayınlandı

19.08.2020

Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Yaşanur Kayıkcı'nın da yazarları arasında yer aldığı ve İngiltere'nin önde gelen üniversitelerinden Sussex Üniversitesi ve Durham Üniversitesinden bilim insanlarıyla beraber kaleme aldığı "Blockchain and Supply Chain Logistics. Evolutionary Case Studies" isimli ders kitabı, Springer Nature yayınevi tarafından yayınlandı.

Literatür incelemelerine ve orijinal araştırmalara dayanan bu kitap, blockchain teknolojisinin, tedarik zinciri ve lojistik alanındaki use-case uygulamalarına temel bir giriş niteliğindedir. Kitap, blockchain teknolojisinin gıda, sağlık, üretim, tersine lojistik, ulaşım ve perakende sektörlerinde uygulanmasını gösteren deneysel çalışmaları içermektedir. Kitap, uluslararası üniversitelerde ders kitabı olarak kullanılacaktır.

"Blockchain and Supply Chain Logistics. Evolutionary Case Studies" kitabına buradan ulaşabilirsiniz.