Endüstri Mühendisliği 6. Mezuniyet Töreni

25.07.2024

Türk-Alman Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni 19 Temmuz 2024 günü akademik ve idari personel, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Türk-Alman Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Lisans Programı 6. mezunlarını ve Türk-Alman Üniversitesi ve Berlin Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Lisans Programları arasındaki Çift Diploma Programı ilk mezunlarını verdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben başlayan törende, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Üniversite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, öğretim üyeleri adına Doç. Dr. Aysu Yarman ve 2024 üniversite birincimiz Deniz Özdemirli mezun öğrenciler ve ailelerine hitaben konuşmalarını sundular. Öğrencilerin mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören, fakülte birincimiz Deniz Özdemirli, fakülte ikincimiz Zeynep Sena Tatlı ve, fakülte üçüncümüz Hatice Turan’a tebrik belgelerinin Dekanımız Prof. Dr. Gökhan Ali Yavuz ve Berlin Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. -Ing. Jörg Krüger tarafından takdimi, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizlerin gururu olan mezun öğrencilerimize Endüstri Mühendisliği Bölümü ailesi olarak başarılar diliyoruz.