Endüstri Mühendisliği 4. Mezuniyet Töreni

28.09.2022

Türk-Alman Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılları Mezuniyet Töreni 23 Eylül 2022 günü akademik ve idari personel, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben başlayan törende, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Üniversite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, öğretim üyeleri adına Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İpekoğlu ve 2022 üniversite birincimiz Batıkan Bora Ormancı mezun öğrenciler ve ailelerine hitaben konuşmalarını sundular.

Öğrencilerin mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören, bölüm birincimiz Ekin Soylu, bölüm ikincimiz Ogeday Reha Altınelli ve bölüm üçüncümüz Oğuzhan Duman’a tebrik belgelerinin takdimi, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizlerin gururu olan mezun öğrencilerimize Endüstri Mühendisliği Bölümü ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Mezuniyet törenini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.