TAÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ ARTIK IEOM TOPLULUĞUNUN BİR PARÇASI!

06.07.2021

Haziran 2021 itibari ile, Türk-Alman Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü akademisyeni ve Endüstri Mühendisliği Kulübü danışmanı Dr. Yaşanur KAYIKCI girişimiyle,  Uluslararası Endüstri Mühendisliği ve Operasyon Yönetimi (IEOM) (http://ieomsociety.org/) topluluğunun resmen bir üyesi olmuştur.

IEOM    Society, kendisini insanlığın iyileştirilmesi adına faydalar üretebilmek amacıyla Endüstri Mühendisliği ve Operasyon Yönetimi disiplininin geliştirilmesine adamış, bu konuda dünyada önde gelen isim olmaya çalışan bir topluluktur.

IEOM Society'nin temel amacı, özellikle gelişmekte olan ülkelerde, benzer amaçlarla motive olmuş çeşitli insanlar arasında iletişim ve ağ kurma araçları sağlayarak, eleştirel düşünceyi ve Endüstri Mühendisliği (IE) ve Operasyon Yönetimi (OM) alanında etkin kullanımını küresel olarak teşvik etmektir.

IEOM topluluğu sayesinde Endüstri Mühendisliği öğrencileri, dünyanın dört bir yanında düzenlenecek konferanslara, workshoplara ve daha birçok etkinliğe katılma şansı bulacaklar.